Gepersonaliseerde devotiekaarsen

Reeds vele jaren zijn wij vaste leverancier van verschillende bedevaarts-oorden in Belgiƫ. Door deze jaren-lange, hechte samenwerking zijn wij steeds op zoek gegaan naar de nieuwste methodes om devotiekaarsen te voorzien van een op maat gemaakte afbeelding. Dit kan zowel een afbeelding in 1 kleur (zeefdruk) als een foto zijn. Soms wordt ook gekozen voor een afbeelding met aan de achterkant een gebed.

Wij beschikken over een methode waardoor het ook mogelijk wordt om kleinere hoeveelheden devotiekaarsen te bedrukken met uw eigen logo of afbeelding. Deze zijn uiterst geschikt voor bijvoorbeeld het vieren van een jubileumjaar van uw parochie. Ook bij kapellen of lourdesgrotten bieden deze gepersonaliseerde devotiekaarsen de ideale oplossing om een origineel extra'tje aan uw bezoekers te kunnen bieden.

Neem geen onnodig risico door u te verbinden om grote hoeveelheden af te nemen. Wij bieden u de mogelijkheid om eerst een kleine hoeveelheid op maat gemaakte kaarsen te laten maken zodat u eerst uw idee kunt uitproberen.

Gepersonaliseerde Noveenkaars

gepersonaliseerde noveenkaars
Gerelateerde producten